Relatia ta cu banii in functie de zodie

In jos

  Relatia ta cu banii in functie de zodie

Mesaj Scris de InGeRuL la data de 20th Aprilie 2010, 12:28 am

Berbec: Adori să fii independentă din punct de vedere financiar şi poţi să faci din câştigarea banilor un soi de competiţie. În ceea ce priveşte cheltuielile, eşti ba strângătoare sau chiar zgârcită, ba cheltuieşti într-un minut ceva agonisit un an întreg.

Taur: A acumula şi a avea sunt verbe esenţiale pentru tine. Aşa ca puţini acordă finanţelor o atenţie mai grijulie ca a ta. În plus, te simţi bine când investeşti în proprietăţi imobiliare, opere de artă sau bijuterii, adică lucruri care îşi păstrează sau sporesc valoarea în timp.

Gemeni: Arunci banii pe te miri ce, dar tot tu eşti capabilă să scoţi bani „din piatră seacă”. Guvernatorul tău, Mercur, te-a înzestrat excelent pentru negocieri şi comerţ. Nu eşti însă prea strângătoare. Deviza ta e „să circule banul!”

Rac: Te pricepi de minune să gestionezi resursele de care dispui. Te ataşezi emoţional de obiectele achiziţionate de tine, pentru care ai cheltuit şi de multe ori poţi fi pentru ele… ca o mamă! Asta poate fi bine, dar poate şi să dea într-o posesivitate nesănătoasă.

Leu: Se zice că ai noroc la bani şi eşti înzestrată cu generozitate. Nu banii în sine te interesează, cât luxul şi răsfăţul pe care pot să ţi le aducă. Sau puterea de a face bine, de a dărui, de a îi influenţa pe ceilalţi. Altfel, ai reputaţie de cheltuitoare…

Fecioară: Nu crezi în noroc la loz în plic sau îmbogăţiri peste noapte. Te bazezi numai pe munca şi priceperea ta. Unii ar spune că eşti zgârcită. În realitate, eşti doar prudentă şi nu-ţi iei un lucru nou atâta timp cât cel vechi încă mai merge.

Balanţă: Preferi să laşi pe seama altuia sarcina de a-ţi face ordine în finanţe sau măcar să te asociezi cu un partener ceva mai dibaci în manevrarea lor. Altfel banii tăi riscă să ajungă toţi pe modă, artă sau distracţii. Oricum, cheltui cu eleganţă…

Scorpion: Eşti pricepută la manevrat bani şi te atrage riscul. Ştii când e cazul să „te arunci” şi când nu. Graţie informaţiilor numai de tine ştiute poţi să te ocupi de speculaţii bancare sau bursiere. Ai noroc la moşteniri şi eşti foarte secretoasă cu resursele tale.

Săgetător: Tu pari plină de bani chiar dacă nu e în realitate aşa. Jupiter, protectorul tău, te face generoasă, iar tu când vrei să cumperi, cumperi! Îţi place să arunci cu banii, dar tot tu îi faci la loc, eventual din exporturi sau relaţii cu străinătatea.

Capricorn: Ştii că banii se fac greu şi de aceea îi tratezi cu respect şi îi cheltuieşti cu înţelepciune. Chiar dacă trăieşti în lux, ai o modestie admirabilă. Nu-ţi place să epatezi cu banii tăi şi de obicei pui de-o parte pentru zile negre.

Vărsător: Ai idei năstruşnice de făcut bani. Uneori sunt dezastroase, alteori geniale. Dar cum eşti o persoană raţională, rareori rămâi descoperită. Există o tagmă a Vărsătorilor care se implică până la finanţele mondiale şi alta care trăieşte după deviza „banii nu aduc fericirea”.

Peşti: Treci prin perioade boeme când te hrăneşti numai cu dragoste şi ai drept idol greierele din fabula cu furnica… Dar poţi şi să te mobilizezi şi să câştigi cât alţii nici nu visează. Indiferent în ce situaţie eşti, în adâncul inimii ştii că altceva, mult mai important decât banii, contează în viaţă.
avatar
InGeRuL
Admin

Mesaje : 1864
Puncte : 3529
Data nasterii : 04/07/1991
Data de inscriere : 10/02/2010
Varsta : 26
Localizare : Tecuci -Galati
Joburi/Distractii : Parkour & Freerunning, role,bike ,muzica,dance.
Stare de spirit : Freedom of movement !

Vezi profilul utilizatorului http://secolul21.forumz.ro

Sus In jos

  Re: Relatia ta cu banii in functie de zodie

Mesaj Scris de Cipi la data de 27th Aprilie 2010, 4:57 am

vrei bani .. banii n`o sa`ti cada degeaba din cer ... =)) uita-te aici .. si o sa afli cum sa faci bani =))
avatar
Cipi
Dependent

Mesaje : 1266
Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 26
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum