Uprock, battles, history!

In jos

  Uprock, battles, history!

Mesaj Scris de baunty91 la data de 13th Februarie 2010, 12:55 am

1) Uprock
Un formular legate de dans, care a influenţat de rupere este de Uprock, de asemenea, numit Rocking sau rock Brooklyn. Ca toprock, uprock este, de asemenea, realizată în timp ce în picioare. Diferenţa este că uprock este un dans de război care implică doi dansatori, care imită modalităţile de combatere ele folosind armament pantomimele, în ritm cu muzica. [6] Uprock ca un stil de dans proprie niciodată câştigat popularitate acelaşi răspândită ca de rupere, cu excepţia pentru niste miscari foarte specifice adoptate de spărgătoare de care utilizează ca pe o variaţie pentru toprock lor. [11]: 138 Atunci când este utilizat într-un B-Boy luptă, adversarii de multe ori răspunde prin efectuarea de mişcări uprock similare, se presupune a crea o bătălie scurtă uprock. Unii dansatori susţin că din cauza uprock a fost iniţial un stil de dans separat niciodată nu trebuie amestecat cu rupere şi că uprock mişcă efectuate de spărgătoare de azi nu sunt originale, dar se mişcă imitaţii săraci arată că doar o mică parte din stilul uprock originale.

2) Battles
Că a fost declarat că ruperea înlocuieşte luptele dintre bandele de stradă. Dimpotrivă, unii cred că o concepţie greşită b-boying vreodată jucat un rol în medierea rivalitate Gang. Ambele puncte de vedere au unele adevărul. Uprock îşi are rădăcinile în bande. : 116, 138 Ori de câte ori a existat o problemă de peste gazon doi dictatori militari de bandele feuding ar uprock. Cine a câştigat această bătălie preliminar va decide în cazul în care lupta reală ar fi. Aceasta este în cazul în care mentalitatea de luptă în spargerea şi hip-hop, dance, în general, vine de la. "Uneori, un dans a fost suficient pentru a rezolva carne de vită, uneori dans pornit de carne de vită mai mult.: 116
Crew comparativ cu luptele echipajului sunt comune la rupere. Luptele sunt concursuri de dans între doi indivizi sau două grupuri de dansatori care încearcă să-out-dans reciproc. Acestea pot fi fie formale sau informale, dar ambele tipuri de lupte sunt cap la cap confruntări. Acestea pot lua forma unei batalii Cypher sau o luptă organizat. Un echipaj este un grup de b-boys/b-girls care dans împreună. Câteva dintre echipele cele mai cunoscute sunt Rock Steady Crew, ultimul pentru One, Super Cr3w, Gamblerz, Mortal Combat, Flying Steps, şi maimuţe masive. B-echipajele băiat, cum ar fi starea de echilibru Rock echipajului şi New York City Breakers de rupere a schimbat într-un fenomen de tip pop-cultura atunci când au primit o cantitate mare de atenţia mass-media prin lupta cu ele în public, la Lincoln Center, în anul 1981.

3) History
Elemente de rupere pot fi observate în alte culturi antecedentului înainte de anii 1970, dar nu a fost până în anii '70 că ruperea a evoluat ca un stil de dans stradă. DJ-ii colţ de stradă s-ar lua secţiunile ritmic defalcarea (sau "pauze"), a înregistrărilor dans şi bucla le una după alta. Acest lucru a furnizat o bază ritmică pentru improvizeze şi amestecarea şi a permis dansatori pentru a afişa abilităţile lor în timpul pauzei. Într-un turn-casetă de prezentare pe bază de rutine dans partea câştigătoare a fost determinată de dansator (e) care ar putea depasi celelalte prin afişarea unui set de mişcări mai complicate şi inovatoare.
La scurt timp după Presiunea Rock Crew a venit în Japonia, de rupere în termen de Japonia au început să înflorească. Fiecare duminică B-Boys-ar efectua de rupere în Yoyogi Tokyo's Park. Unul dintre primul şi cel mai influent întreruptoarelor japonez a fost Crazy-A, care este acum liderul capitolul Tokyo a Rock Steady Crew. De asemenea, el organizeaza B-Boy anual Park, care atrage în sus de 10.000 de fani de un an şi încercări de a expune un public mai larg la cultura.
avatar
baunty91
Activ

Mesaje : 47
Puncte : 95
Data nasterii : 26/04/1980
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 38
Localizare : china
Joburi/Distractii : cei ala
Stare de spirit : nu am

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

  Re: Uprock, battles, history!

Mesaj Scris de Cipi la data de 27th Aprilie 2010, 5:12 am

foarte tare . foarte util .

uprock`ul ... sau ciroza =)) cine stie cunoaste =))
avatar
Cipi
Dependent

Mesaje : 1266
Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 27
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

  Re: Uprock, battles, history!

Mesaj Scris de bboyaleX la data de 13th Mai 2010, 4:19 am

interesant Surprised
avatar
bboyaleX
De-al casei

Mesaje : 18
Puncte : 18
Data nasterii : 26/07/1991
Data de inscriere : 06/04/2010
Varsta : 27

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

  Re: Uprock, battles, history!

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum