Dance techniques!

In jos

  Dance techniques!

Mesaj Scris de baunty91 la data de 13th Februarie 2010, 12:53 am

a) Toprock, în general, se referă la orice şir de paşi efectuate dintr-o poziţie în picioare. Acesta este, de obicei, în primul rând de afişare deschiderea de stil, deşi dansatori de multe ori trecerea de la alte aspecte ale rupere a toprock şi înapoi. Toprock are o paşi soi care fiecare poate fi diferenţiată în funcţie de expresia dansatorului (adică agresiv, calm, excitat). O mare de libertate este permis în definiţia toprock: atâta timp cât dansatoare susţine curăţenie, forma şi b-atitudinea băiat, teoretic, orice poate fi toprock. Toprock poate folosi mai multe alte stiluri de dans, cum ar fi popping, de blocare, de dans sau de casa. Tranziţia de la toprock la downrock şi se mută de putere sunt numite picături.

b) Downrock (de asemenea cunoscute ca "footwork" sau "floorwork") este folosit pentru a descrie orice mişcare pe podea, cu mâinile de sprijin dansatoare la fel de mult ca şi picioare. Downrock include mişcă, cum ar fi de 6 fundamentale-pas, şi sale variante, cum ar fi cu 3 trepte sau alte paşi mici ( "techs"), care se adaugă stil. Cele mai de bază a downrock se face în întregime pe picioare şi mâini, dar mai multe variaţii complexe poate implica genunchii când Threading nivelul membrelor prin intermediul reciproc.

c) Power Moves sunt mişcări acrobatice care necesită impuls şi puterea fizică de a executa. Breaker este, în general, susţinut de corpul său de sus, în timp ce restul corpului său creează impuls circulară. Exemple notabile sunt Windmill, glisaţi, spin cap, şi flare. Unele se mută sunt împrumutate de la gimnastica (cum ar fi episod acut) şi arte martiale (cum ar fi lovitura fluturi).

d) Freezes sunt elegant ridică, şi cu atât mai dificil solicita intreruptor de a suspenda el sau ea însăşi în largul la sol, utilizând puterea superioară a corpului, în ridică, cum ar fi stiuca. Ele sunt folosite pentru a sublinia bate puternic în muzică şi de multe ori semnal sfârşitul unei b set-băiat. Drum liber poate fi legat în lanţuri sau scari "îngheţarea", în cazul în care Breakers şi schimbe poziţia la muzica pentru a afişa muzicalitate şi forţa fizică.

e) Suicides cum ar fi îngheaţă sunt folosite pentru a sublinia un beat puternic în muzică şi semnalul final, la o rutină. În contrast cu blochează, sinucideri atragă atenţia la propunerea de a cădea sau de a pierde controlul, în timp ce blochează atragă atenţia într-o poziţie controlată finală. Breakers va face să pară că şi-au pierdut controlul şi toamna pe spinarea lor, stomacuri, etc mai dureros sinucidere apare, mai impresionant este, dar Breakers le executa într-un mod să reducă la minimum durerea
baunty91
baunty91
Activ

Mesaje : 47
Puncte : 95
Data nasterii : 26/04/1980
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 38
Localizare : china
Joburi/Distractii : cei ala
Stare de spirit : nu am

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

  Re: Dance techniques!

Mesaj Scris de Cipi la data de 27th Aprilie 2010, 5:14 am

very interesting Smile
Cipi
Cipi
Dependent

Mesaje : 1266
Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 27
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

  Re: Dance techniques!

Mesaj Scris de bboyaleX la data de 13th Mai 2010, 4:17 am

ceva frumos..peace
bboyaleX
bboyaleX
De-al casei

Mesaje : 18
Puncte : 18
Data nasterii : 26/07/1991
Data de inscriere : 06/04/2010
Varsta : 27

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

  Re: Dance techniques!

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum